Cafea de specialitate, prăjită cu drag în Timișoara

Ai prins gustul cafelei adevărate. Din acest punct nu ai cale de întoarcere. Boabe verzi aterizate din plantații celebre etiopiene sau columbiene, se transformă în prăjitoria noastră și devin o experiență. Momentul tău la cafea este și victoria noastră. Echilibrat și migălos, prăjim boabele în așa fel încât să nu te mai întorci niciodată la o cafea fără personalitate. 

De la schimbat perspectiva unei zile în funcție de textura aromei, până la povești despre univers și tot restul, dorim să dăm cafelei locul cuvenit în lume: acela de motor al ideilor bune. În confortul căminului tău pufos sau în designul spațiului nostru special, cafeaua este cea care ne-a modificat felul de a privi materia. Din păduri cu magie, într-o ceașcă cu o poveste fără sfârșit. 

Cafea ca lumea

Concept original made in Timișoara, Garage Cafe îți oferă calea către o cafea proaspăt prăjită și numai bună de savurat oriunde te-ai aflat. De la cum să-ți prepari pas cu pas cafeaua favorită, la grija față de producătorii locali, îți suntem alături în acest ritual pasionant. De la rece sau fierbinte, alături de o prăjitură care-ți lasă gura apă și o spumă de lapte ca un covor fermecat.
De la textură, miros, temperatură sau gradul de umiditate, procesul de prăjire scoate ce-i mai bun din boaba de cafea. De aceea ne-am gândit să-ți facem o surpriză: propria prăjitorie. Ca la Gru acasă.

Educație, activism, savoare

Educația este cheia civilizației iar democratizarea cafelei de specialitate face parte din proces. De la sugestii de preparare, până la informarea corectă asupra originii cafelei, acum ai acces la o cafea de mare clasă. Din toate colțurile lumii, prăjită la noi, la tine în ceașcă.

Pasiunea pentru cafeaua de specialitate. La următorul nivel.
Adulmecă și simte. Aici și acum. Proaspăt prăjită.
Proudly made in TM